Vær smart når du skal sælge dit guld

Guld er et af de fem ædelmetaller, som vi har her på jorden. Produktionen af andre metaller, som for eksempel stål, er større end guld: Overalt på jorden fremstilles der mere stål på en time end al den guld, der nogensinde har været gravet op igennem tiden. Dette gør guld til et sjældent metal, som har en værdi på grund af sin begrænsning og sin evne. Guld kan nemlig smeltes og omformes, så det har igennem tiden været anvendet til at fremstille smykker, antikviteter og praktiske genstande. 

Ordet guld kommer fra det old nordiske ‘geolu’, som betød farven gul. Og farven på guld er da også karakteristisk for metallet, som får en flot skinnende tone, når det poleres og anvendes. Når du vælger at sælge dit guld, så kan du godt forvente, at få nogle penge for det, afhængigt af hvor rent dit guld er. Med ‘rent’ henvises der til, at smykker og andre guldmaterialer kan være opblandet med andet metal. 

Hos Guldpris.dk kan du se de seneste guldpriser fra de største guldhandlere i Danmark, så du hele tiden kan holde dig opdateret på priserne, og få den bedste pris for dit guld. Følg linket: Sælg dit guld og tjek priserne ud med det samme, eller læs med her, hvor du kort vil blive præsenteret for hvad Guldpris.dk kan gøre for dig. 

Guldpris indeks der opdateres hvert femte minut

På hjemmesiden finder du et guldpris indeks, som indikerer hvilken type guld du har og hvilke guld forhandlere, som kan tilbyde den bedste pris. Her får du altså direkte mulighed for at sammenligne priserne mellem forhandlerne på den type guld, som du sidder inde med. 

Du kan også manuelt indtaste vægten i gram af din type guld, og herefter vil du få en vejledende estimering af hvad du vil kunne få for dit guld. 

Den international guldpris graf i realtid

På hjemmesiden vil du også kunne finde den internationale guldpris graf i realtid, som giver dig et overblik over det internationale marked for guldpriser. Det er også en graf som denne, som guld forhandlere i Danmark anvender ved prissætning, så det er en måde for dig at følge trends på, så du eventuelt kan vurdere, hvornår det er et godt tidspunkt for dig at sælge på. 

Vejledende tekst og fakta

Nederst på hjemmesiden finder du en lang række vejledende tekster til salg af guld og fakta omkring guld. Her vil du kunne finde tips og tricks ved salg af guld, samt kunne udvide din egen viden om det metal, som du har liggende derhjemme. 

Du kan læse videre i artiklen Guldpris – Find det rigtige øjeblik at sælge.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *