Sådan rejser du for få penge

Det er ikke lige nu og her, der ligger en masser muligheder åbne for at rejse ud i verden. Men måske kan du godt lide at bruge ventetiden på at planlægge, hvordan din næste rejse skal foregå.

Du kan bruge ventetiden på at arbejde og spare op, så der er ekstra godt råd til at betale de kommende udgifter til tog, bus, bil flyt (og CO2-afgifter, hvis du hører til dem der husker at tilkøbe dette) og indkvartering på den destination, hvor du vælger at rejse til.

Men hvis du enten ikke har luft nok i budgettet til at spare ret meget op til den næste rejse, eller hvis du bare hellere vil bruge de penge, du har, nu – og så rejse på et lavere budget når den tid kommer – jamen, så læs med her, for så giver vi et par enkelte råd til, hvordan du kan gøre din rejse lidt billigere, end hvis du havde rejst på den traditionelle all-inclusive måde.

Undgå turistfælderne

Når du planlægger din tur, så prøv at gå uden om de destinationer, som alleandre også vælger. Det vil både give dig en bedre og mere autentisk kulturel oplevelse, men det kan også spare dig en del penge hvis du rejser off the beaten track.

Rejs flere sammen

I en del situationer kan der være penge at spare, hvis du rejser sammen med venner eller familiemedlemmer, eller rejsekammerater som du har mødt undervejs på din tur. I kan både spare penge ved at bo flere sammen på et hostel i Spanien, I kan spare penge ved at leje en bil sammen i Tyrkiet eller at leje en van sammen i Canada.

Spis som de lokale

I stedet for at spise på det lokale hotel eller de internationale eller fine restauranter, så gå ud og spis de steder, hvor de lokale spiser. Udover at det vil spare jer penge på budgettet, så er det også en helt anden rejseoplevelse at spise ligesom de lokale og komme fra fra stederne, hvor alle andre turister færdes. Derudover er det også rigtig godt at støtte op om de lokale, som typisk er dem, der ejer de lidt mindre spisesteder. Hotellernes ejere har sandsynligvis allerede rigeligt med penge.

Hvis du synes, det blev lidt for meget fedterøvet med den her guide, så kan du eventuelt kompensere ved at købe et rolex-ur. Du kan se et udvalg via linket – køb her

Find mere info på swisstime.dk