Sådan finder du den rette pasform til din næste t-shirt

Nogle mænd går ligeså meget op i deres garderobe, som de fleste kvinder gør. Men lad os indse det, en mands basistøj består typisk af en t-shirt og nogle jeans. Dette er hvad man typisk har på derhjemme, i weekenden, på arbejde og når man er sammen med familie og venner. Du bruger sandsynligvis det meste af dit liv iført en t-shirt, mere end du ville gøre, i noget andet tøjartikel.

En t-shirt er dog ikke blot en t-shirt. Nogle t-shirts er bedre og sidder væsentligt end andre vil gøre. Der er uendelige muligheder derude, men kun nogle af dem omfavner kroppen på den helt rigtige måde, og bevarer deres pasform, vask efter vask. Derfor vil vi her hjælpe dig til, hvordan du finder den helt rette t-shirt ved at træffe de rette valg i forhold til pasformen.

Pasformen

Der er måske en fordom om, at det kun er trænede fyre, der kan se godt ud i t-shirt. Det kan selvfølgelig være, at der er lidt om snakken, men derfor betyder det ikke, at en helt almindelig fyr ikke kan se godt ud i t-shirt. Det handler dog blot om at finde den rette pasform. 

Det starter ved ærmerne. Disse skal slutte ved midten af ​​bicepsene. Hvis de er under den tykkeste del af muskelen, er de altså for lange. De bør også forsigtigt kramme din arm. Så vælg derfor en skjorte, der passer.

Hvis du er spinkel bygget, skal du vælge en skjorte med en skræddersyet torso, så du ikke bliver væk i en massiv t-shirt. Hvis du derimod ikke er spinkel bygget, skal du bruge mere plads i din t-shirt og ikke alt for lange ærmeproportioner. 

Husk at når en t-shirt sidder ind til dit bryst, får den dit bryst til at se større ud. Men hvis du ikke vil have brystet til at se større ud, eller hvis du ikke har det godt med at vise det frem, skal du lade være med at gå efter en alt for stram t-shirt.

Endelig skal din t-shirt slutte blot et par centimeter under dit bælte. Ingen skal være i stand til at se din mave, men skjorten bør heller ikke skjule din røv. Det er dog oftest sådan, at hvis ærmelængden passer til dig, vil den samlede længde også passe dertil.

Er du klar til at finde den rette t-shirt til dig? Køb T-shirts til mænd lige her.