Oplev den smukke by, Prag

Oplev den tjekkiske hovedstad, Prag

Personligt har jeg af flere omgange besøgt Prag- den tjekkiske hovedstad. Byen der, efter min mening, har det hele. Byen du kan blive ved med at opleve og betages af. Som du nok kan høre, er jeg ganske forelsket i byen. Jeg vil derfor give dig mine allerbedste anbefalinger, hvis du står med kufferten pakket og med Prag som destination. Også blot hvis du mangler inspiration til dit næste rejsemål. 

Hvad skal man opleve i Prag?

Jeg vil sige, at Prag har noget for en hver smag og et hvert behov. Byen gemmer på utroligt mange muligheder.

Jeg tror næsten ikke, at du kan besøge Prag uden at passere den verdenskendte bro, Karlsbroen. Karlsbroen er én af de mange broer, der forbinder de to dele af byen med hinanden. For gennem Prag løber nemlig floden, Moldau, som det for øvrigt også er muligt at booke en sejltur på. 

På Karlsbroen er der ofte både gademusikanter og sælgere, der sælger alt fra portrætter til hjemmelavede smykker. Fra broen findes et utroligt smukt udsyn over både floden og de to bydele. Broen er med sin udstråling og sin historiske værdi afgjort et besøg værd. 

Værd at hæfte sig ved er også, at der findes mange gode muligheder for offentlig transport i byen. Eksempelvis metroen eller sporvognen der også forbinder de to bydele med hinanden. Det er derfor ingen sag at gå langt, fordi det er ganske nemt at bruge den offentlige transport, når man ikke gider at gå mere. Værd at vide er også, at priserne på transport i Prag er ganske billige. 

Det er både muligt at tage metroen til lufthavnen – men er det for bøvlet eller omstændigt, koster det ikke en bondegård at køre fra centrum af byen og til lufthavnen i taxa. I øvrigt er servicen også høj her. 

Derudover anbefaler jeg, at man besøger det overdådige og utroligt smukke slot i byen. Slottet kan både nydes udefra – men mod en entreprise kan du komme indenfor i herlighederne. 

Den jødiske kvarter huser ligeså på både historiske og smukke bygninger, der giver én lyst til at fotografere, hvad end man ser. Desuden findes der mange gode muligheder for både café, spisesteder eller barer. Jeg kan klart anbefale, at I gør et stop i dette kvarter og nyder lidt godt fra én af byens mange serveringssteder. 

 Når I besøger byens midte – eller gågaden – vil jeg desuden anbefale, at I også bevæger jer ud i de mindre områder og kvarterer. Her findes også serveringssteder men disse er ofte mindre turistet, hvilket prisen også ofte afspejler. Desuden er de lokale utroligt gæstfri og venlige!

Så bestil din næste Storbyferie i Prag

 

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *