MALING AF BADEKAR

Professionel emaljering af badekar

PORCELÆN | PVC | STØBEJERN | GLASFIBER

Ring: 50 24 12 03

Ring og få et tilbud

50 24 12 03

 

Send en E-mail

info@maling-af-badekar.dk

Bliv ringet op

KLIK & LÆS MERE

Maling af badekar: Enkelt, hurtigt og flot

Et trist og slidt badekar kan tage charmen fra ethvert badeværelse, mens det at skifte badekarret kan tage pusten fra enhver boligejer. Heldigvis har vi en løsning: Maling.

Der er mange, som ikke ved det, men det kan faktisk lade sig gøre at renovere selv det mest slidte badekar ved hjælp af maling. Ikke maling i traditionel forstand, men derimod en to-komponentsmaling, som består af maling og epoxy, der er et stærkt bindemiddel. 

Med professionelle hænder har du et helt nyt badekar i løbet af få timer.

 

Maling af badekar – holder det?

Har du et medtaget badekar, lyder det næsten for godt til at være sandt, at du “bare” kan male det. Der er da også lidt mere i det end som så, men hvis arbejdet udføres korrekt, holder det i mange år.

Malingen – eller emaljen som det også kaldes – er 100% vandtæt, og teknikken har været brugt i adskillige år verden over. Bestiller du maling af dit badekar hos os, får du materialer og håndværk af høj kvalitet, og vi giver dig 3 års garanti på arbejdet. Vedligeholder du det renoverede badekar efter forskrifterne, holder det i mere end 10 år, inden det skal males igen.

 

Maling af badekar – hvordan?

Har du hænderne skruet rigtigt på, overvejer du med stor sandsynlighed, om du kan male badekarret selv. Det kan du selvfølgelig godt, men det er ikke noget, vi anbefaler. Der skal særligt værktøj til, hvis malingen skal lægge sig fint på overfladen, og det er nødvendigt med erfaring, hvis du vil have et flot resultat med høj finish.

Når vi skal male dit badekar, starter vi med at rense og slibe det, så gammelt skidt, snavs og ridser forsvinder. Derefter rengør vi karret, dækker godt af på badeværelset og begynder på det essentielle: malingen. Som udgangspunkt bruger vi klassisk hvid til maling af badekar, men hvis det er nødvendigt, toner vi den naturligvis, så den passer til de resterende møbler på badeværelset.

Sådan foregår maling af badekar:

– Afdækning

– Reparation og udbedring

– Slibning

– Rengøring

– 2-3 lag grunder

– 3-4 lag emalje

– Rengøring og oprydning

Umiddelbart lyder det som noget af et projekt, men vores håndværkere er yderst effektive, og derfor tager det omkring 4 timer at give dit badekar nyt liv. Vi rydder naturligvis op efter os, og allerede 24 timer efter endt arbejde kan du fylde badekarret og nyde det varme, afslappende vand.

 

Få et gratis tilbud

Har du et badekar, der trænger til en kærlig hånd, så kontakt os endelig på mail eller telefon; der er gode chancer for, at vi kan renovere det, da vi arbejder med både porcelæn, pvc, støbejern og glasfiber og kan fjerne stort set alle former for slid, snavs og misfarvninger.

Det er naturligvis både gratis og uforpligtende at indhente et tilbud.

Vi har hovedsæde i København, da størstedelen af vores opgaver foregår på Sjælland, men bor du et andet sted i landet, hjælper vi dig gerne alligevel – vi dækker nemlig hele Danmark. Tillæg for transport bliver medregnet i dit tilbud, så du ved præcis, hvor meget du skal betale. 

 

Vi afhjælper følgende problemer

Vi gør dit badekar som nyt igen!

PORCELÆN | PVC | STØBEJERN | GLASFIBER

R

Slidtage

R

Mug

R

Huller & ridser

R

Farve ude af mode

R

Misfarvning

R

Afskalning

Alle ydelser

Få en hvid skinnende ny overflade!

Maling af badekar

Maling af jacuzzi (spa)

Maling af vask

Maling af fliser

Maling af badeværelsesgulv

Maling af brusekabine

Sådan lægger vi en ny emalje

………som holder i op til 20år!

N

Afdækning

N

Spartling & slibning

N

Rengøring & aftørring

N

2-3 lag grunder (med spraypistol)

N

3-4 lag emalje (med spraypistol)

N

Rengøring & oprydning

Vi er landsdækkende!

Vi holder til i københavn, og størstedelen af vores opgaver ligger på sjælland, men holder du til på fyn eller i jylland, så hjælper vi naturligvis også gerne. Dog må et tillæg i prisen forventes for tid, kørsel og benzin

3 års fuld garanti!

Vi tilbyder 3 års garanti på vores arbejde –  Skulle belægningen imod forventning krakkelere naturligt  eller faldme i farve i denne periode.

Produkter & udførelse af høj kvalitet!

Vi bruger de bedste produkter på markedet og vi har over 10 års erfaring.

Fantastisk service

Mange års erfaring

Lav pris

Kontakt os

50 24 12 03
info@maling-af-badekar.dk

Åbningstider

Mandag – fredag:  7.00 – 22.00

Lørdag – søndag: 10.00 – 18.00

Kontor adresse

Odinsvej 11
2600 Glostrup

Hvad vi laver

Private & virksomheder

Professional sprayemaljering:

Porcelæn

PVC (Plastic)

Støbejern

 

 

Bliv ringet op!