Interesseret i at tjene penge online? Læs dette først

Mange mennesker går med en drøm om at styre deres eget arbejdsliv og kunne arbejde lige hvor de har lyst, men desværre gør alt for lidt mennesker noget ved drømmen, og drømmen forbliver dermed bare en drøm.

For de der kaster sig ud i det og begynder at undersøge deres muligheder for at arbejde hjemmefra i deres branche bliver størstedelen overrasket over hvor nemt det egentligt er, at rykke kontoret hjem eller finde et arbejde hvor det ikke er et krav at man overhovedet skal møde op. 

Hvis du er en af de mennesker der går og drømmer om at arbejde til Dansk løn et eksotisk sted som Bali, så finder du et par gode overvejelser og lidt råd herunder.

Har du hvad det kræver at arbejde off-grid?

Selvom det måske lyder som ferie resten af livet, så skal der faktisk også arbejdes hvis du har nogen planer om at være på Bali længe, og hvis ikke du er en af de mennesker der kan finde ud af at strukturere din egen tid, så kunne det godt gå hen og blive svært for dig at få noget gjort. 

Det kræver nemlig en enorm selvdisciplin ikke at have et kontor som du skal møde ind på, og oftest skal man lige venne sig til at sidde den ekstra del foran computeren – det bliver nemlig til mange timer når det er det eneste sted du får dit arbejde gjort. 

Hvad vil du lave? 

Du kan godt lave- og drive et Digitalt advokat kontor fra Bali, men hvis ikke lige du har kompetencerne til det, så skulle du måske overveje noget andet. Der findes altid en eller anden digital proces i de fleste brancher som du kunne overtage – og hvis ikke der lige er nogle i tankerne, så kan du altid samle et freelance job op, for dem er der nemlig utroligt mange af på internettet.

Internettet er fyldt med forskellige typer freelance-jobs der er skræddersyet til de af os der har det bedst med at arbejde hjemmefra. På Fiverr kan du eksempelvis lægge din profil og dine kompetencer op, og så kan andre virksomheder eller mennesker hyre dig til at lave et job for dem – og det kunne du jo teknisk set godt gøre fra Bali. 

Derudover findes der mange skribentopgaver du kan lave fra den anden side af kloden – og her tjener du både godt og bestemmer dine egne timer – win-win.