Få hjælp til parforholdet i København

I København har i mulighed for at få hjælp, hvis parforholdet knaser 

Kommer du og din partner ofte op og skændes? Så kan i få den rette hjælp med parterapi københavn – Her kan i både blive klogere på jer selv og jeres tanker omkring nogle problemerne, men også finde ud af, hvad i gerne vil have ud eller løst. I får den rette hjælp, til at arbejde med jeres forhold og får nogle værktøjer. 

Det kan være at i lever i en travl hverdag, at parforholdet ikke spiller, at en af jer har været udsat for nogle ting, der påvirker den anden part, f.eks. Hvis en af jer lever i en depression, angst eller ensomhed. Ja. Der kan være en del grunde til, at man bør opsøge en psykolog.  

Få hjælp

Med f.eks. Parterapi jan man fortælle hinanden, hvordan man har det det i forholdet og finde ud af om en skilsmisse er det rette for jer, eller om i bare har haft behov for at afklare situationen eller de konflikter der dukker op i hverdagen.  Det kan være i bare har brug for at få gnisten tilbage, da i gerne vil redde jeres forhold og stadig ser nogle gode muligheder for at blive sammen! I kan også få hjælp til f.eks. skilsmisse, hvis det er denne udvej i synes er den bedste løsning for både jer, eller eventuelt hvis i også har børn sammen og ikke længere kan holde ud, at de skal lave i en dagligdag fyldt med konflikter. 

Her kan i få hjælp til de praktiske ting og få talt om bruddet samt hvordan i kan arbejde sammen om f.eks. Børnene og meget andet. 

Måske har haft en stresset og travl hverdag og Corona har lige været over os og er det stadig. Hjemmearbejde med både børn og hele familien samlet i en meget lang periode med hjemsendelser. Her kan i spørge jer selv, om det bare var for en periode i ofte var uvenner, fordi i var så meget sammen, eller om det har stået på før corona kom til undsætning. Vi er nødt til at acceptere verden som den er, selvom vi ikke bryder os om det og lider et kæmpe afsavn. Her kan en psykolog virkelig være en god løsning.  

Få talt ud sammen, om hvad jeres forventninger til parterapi er. Hvor længe har det stået på? Hvad er det, som går jer så meget på? Er det egentlig din partner, eller har du et arbejde, som virkelig dræner dig og som du tager med hjem og i stedet kaster frustrationerne på din partner? 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *