Et vildmarksbad til din bolig

Det er blevet populært med badekar i træ. Trenden opstod for ca. 5-6 år siden og siden er det eksploderet med husejere, som har fået et såkaldt ’vildmarksbad’ indenfor eller udenfor deres hjem. 

Prisen afhænger af det du vil have

Prisen har selvfølgelig en afgørende faktor for om man køber et sådan bad, og prisen afhænger af de ønsker som man har til badet. Man kan få badekaret i forskellige træsorter og i forskellige størrelser. Er man på et specifikt budget kan man godt få et træbadekar til at matche et stålbadekar. Træsorten betyder meget for badekarrets look og du kan vælge mellem mange forskellige træsorter. Træbadekar findes i akacie, lærk, eg, rosentræ og fyr- så hvis du har kærlighed til en disse træsorter, kan du frit vælge. I forhold til badekarrets facon, kan du også vælge forskellige former. De fleste vælger en rund form, men du kan ved nogle udbydere selv vælge hvilken form, du vil have og om du vil have den klassiske ovale form. Der findes også forskellige udskæringer, hvis du har noget du synes er pænt. I forhold til badekarrets størrelse fås det på forskellig mål og prisen varierer med et par tusinde kroner, det starter prismæssigt ved cirka 3000 kroner og op til 15.000 kroner alt efter størrelsen, se priser her: Bødkeriet.dk

Hvordan holder man et badekar i træ?
Ligesom et almindeligt badekar er der et almindeligt afløb med en prop og en kæde i bunden af badekarret. Når I er færdige med at bruge det, skal I blot skylles badekarret og tørre det med et håndklæde. I kan også i ny og næ give det en omgang med en skurebørste og almindelige rengøringsmidler, som I bruger til andre ting i jeres hjem.
Der er mange der vælger at få et træbadekar i deres have eller på deres terrasse. Det er med til at give et specielt udtryk i haven og man kan nyde naturen, solen og et glas vin udenfor. 

Hvis man er typen der går i sauna er det også fedt at have et kar der stilmæssigt passer til ’saunalivet’. I stedet for varmt vand kan man fylde badekarret op med koldt vand og blive afkølet efter den varme saunatur. 
Der findes yderligere træbadekar, der er isolerede og som har elvarmer. Her vil man kunne justere temperaturen fra 5 til op til 40 grader, så kan det bruges året rundt både til at blive varmet op og kølet ned.