Er du klar til at lære med om Fuldstændigt særeje?

Her er alt, hvad du bør vide om Fuldstændigt særeje

Hvad er fuldstændigt særeje? jo, det er noget som skal oprette til dig, som gerne vil inddrage din familie i f.eks. Den formue du ejer. Jeg vil nu byde dig indenfor, til at lære meget mere omkring hvad fordelene er og lade dig blive klogere på emnet og blive bedre klædt på til at vurdere, om fuldstændigt særeje kan være en fordel for dig og din familie. 

Fuldstændig særeje: 

Dette er kan f.eks. også indgå som udgangspunkt f.eks. i en ægtepagt om særeje, som kan indtræde automatisk i en delingsformue, når man vælger at indgå et ægteskab. Her deler man formuen. Så hvis du du og din partner ender med at gå fra hinanden. Her kan parret i et ægteskab f.eks. vælge 
Parterne i ægteskabet kan vælge at oprette ægtepagt om særeje. I så fald vil den del af formuen, der er gjort til særeje, komme til at være upåvirket af ægteskabets opløsning. Så i ikke behøver at dele det op. Så hvis du f.eks. går fra din partner og har Fuldstændigt særeje, så beholder du alt, hvad i ejer både hvis i skilles eller din partner dør. De

Men hvad er fordelene ved Fuldstændig særeje så? 
 
Fuldstændigt særeje kan være en fordel hvis i har børn sammen, eller din partner måske har en kæmpe gæld, som du ikke ønsker at være en del af. Det kan også være, hvis du har nogle særlige ejendele, som du ikke vil lade bortfalde til din partner, men f.eks. skal gå videre til et andet familiemedlem. Dog er det også en god idé, at overveje om Fuldstændig særeje egentlig er noget for dig og hvis en ægtepagt skal indgå som fuldstændigt særeje, er der en række krav, som skal opfyldes før det bliver juridisk gyldigt. 

Først og fremmest skal det dokumenteres skriftligt og underskrives af begge ægtefæller. Derudover skal der betales en særskilt tinglysningsafgift på 750 kr. til tinglysningsretten og så er det også væsentligt at i begge forstår hvad ægtepagten indebærer og er enige. Det er også vigtigt at i begge forstår sproget, så hvis din partner ikke taler dansk, skal i have oversat pagten, så din partner eller du, forstår den fuldstændigt og er enige. Det kan nemlig være en stor beslutning for et forhold, at tage skridtet og få lavet Fuldstændigt særeje, så det er vigtigt i får snakket ud omkring, hvad det indebærer. 

Læs også Har du sikret dig selv med fuldstændigt særeje? hos hhadvokater.dk.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *